Контакти | Rockwell Automation distributor | ControlTech
Country Manager Brančik Maja
+381 63 800 0653

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Office manager Cvijanović Ana
+381 63 800 0473
+381 11 424 0970
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Leader of Logistic Department Janglová Lada
+420 321 742 026
+420 721 732 593
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Sales support manager Draplová Ivana
+420 774 935 593
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Logistic Department Slovenia, Serbia Jeřábková Jana
+420 321 742 002
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
   
Regional Sales Manager North Resanović Stojan
+381 63 800 0529
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Regional Sales Manager South Živković Aleksandar
+381 63 800 0223
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.