Home | Rockwell Automation distributor | ControlTech

Kiemelt termékek

Gyors és megbízható vezeték nélküli hálózat a ProSoft Technology -tól

A RadioLinx 802.11n sorozatú ipari hotspot (RLXIB-IHN) egy nagy sebességű rádiómodem, amelyet ipari környezetekhez terveztek, és amely vezeték nélküli Ethernet switch-ként működik. Ennek a megoldásnak az előnye nemcsak az egyébként hozzáférhetetlen helyek csatlakoztatásának lehetősége, hanem a hagyományos kábelezés esetleges kiváltása, a meglévő hálózatok gyors és egyszerű bővítése, valamint az ezzel járó költségmegtakarítás (kábelek és azok szerelése, karbantartása).

Solomon

Kinetix 5100

Az új Kinetix 5100 széles alkalmazási körrel rendelkezik. Különösen alkalmas kis és közepes méretű alkalmazásokhoz, amelyek hatékony szervo vezérlést igényelnek. A kinetix 5100 hajtások standard bemenetekkel és kimenetekkel, különböző vezérlési módokkal, STO funkcióval és kettős EtherNet/IP porttal rendelkeznek. További előny, hogy önálló hajtásként vezérlő nélkül, Micro800 vagy Logix rendszeren keresztül is működtethető. A fejlett funkcióinak köszönhetően gyors installáció és hangolás segít csökkenteni az üzembehelyezési időt.

produkt 1

Biztonsági fényfüggöny Ethernet/IP hálózaton keresztül

A 450L fényfüggöny család közvetlen csatlakoztatása EtherNet/IP hálózaton keresztül hatékony telepítési és konfigurációs előnyökkel jár. A fényfüggönyöket egyszerűen csatlakoztatni kell a 450L-ENETR kommunikációs adapteren keresztül egy GuardLogix processzorhoz, így könnyen konfigurálható a Studio5000 fejlesztőkörnyezetben.

optické závory

Dynamix

Keresi a módját, hogy jobban megvédje gépbefektetéseit? Szeretné minimalizálni a nem tervezett leállásokat? Akkor válassza a fejlett gépfigyelési megoldást, amely rezgés és szivárgóáram diagnosztikával minimalizálja a leállás kockázatát és tervezett karbantartást tesz lehetővé. Ezt a rendszert Dynamix-nek hívják.

Dynamix